Tænk stort, hvis du vil blive større

2018-11-01T13:18:23+02:001. november 2018|Blog, Video|4 kommentarer

Jeg ved at det kan komme til at lyde som lidt af et opråb. Men det er det faktisk også.

Det som jeg vil sige til dig i denne video er sagt med kærlighed. Fordi det er vigtigt og fordi du spilder din tid på ikke at høre efter.

Er du klar? Her kommer det:

 

 

Det er på tide at du stopper med at tænke småt, og drømme i det små. Få fingeren ud af navlen og blæs dine ambitioner op på storskærmen!

Dine projekter er lige så vigtige som alle andres. og du behøver ikke altid at tænke i det små. Kom nu ud og gør det kæmpe stort. Fortæl hele verden om det, du kan – for der er nogen, der sidder og venter på lige præcis det.

Der er absolut ingen grund til at du står og gemmer dig i kulissen. Også selvom du ikke føler dig “helt klar”. For det er du – mere end du tror.

Første skridt for at nå dine mål med din business, handler om at turde at sige dem højt. Det er vigtigt for din motivation og for din planlægning at du tør at tænke stort. Drømme de helt store drømme. Så pak din usikkerhed væk i skuffen og råb op med alle dine ambitioner og vildeste motivationer. Og først når du tør at gøre det – tør tro på at du kommer til at gå hele vejen og overskride dine vildeste fantasier – kan vi arbejde ned i detaljen og blive konkrete.

Men vi starter i det store – så råb det til mig: Hvad er dit STØRSTE mål?

 

 

 1. Trine Søgaard november 6, 2018 på 9:36 am - Besvar

  Er VILD med det. Tak for røvfuld. Den sad lige som den skulle :-). Mit største mål er at lave et kickass reklamebureau for B2B – baseret på grafisk grundighed, gode ideer og no bullshit.

  • Pernille november 6, 2018 på 10:49 pm - Besvar

   Yeah! Det er jeg så glad for Trine. En kærlig, men nødvendig røvfuld til os alle <3 Og tak for at dele dit kickass mål. Så sejt! Og min fornemmelse er at du allerede er godt på vej

 2. Chelina Dicte Poulsen december 10, 2018 på 4:48 pm - Besvar

  Kære Pernille.
  Tak for kærligt spark i bagdelen.
  Jeg er ved at starte op som selvstændig og har foreløbig haft en meditationsaften og FB live om tirsdagen kl. 10.
  Min største drøm er at lev godt af min business med at hjælpe andre kvinder til at følge deres drømme og indre stemme og blive den bedste udgave af dem selv. Kh Chelina Dicte

Skriv en kommentar