| Privatlivspolitik
Privatlivspolitik 2018-08-03T12:33:09+00:00

Privatlivspolitik

Introduktion

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.

Persondatalovgivning

Vi respekterer dit privatliv og indsamler derfor kun data om besøgne i det omfang, det er relevant, og i overensstemmelse med gældende dansk persondatalovgivning, hvis du aktivt har accepteret cookiepolitikken.

Ønsker du ikke, at der indsamles persondata, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websiden. Se vores cookiepolitik for mere information om behandling af din adfærd på websiden eller foretage ændringer til din samtygge.

Baggrund og formål

Generelt behandler vi persondata, når du er kunde eller klient hos os, eller hvis vi modtager persondata fra dig i forbindelse med brugen af vores webside. Vi bruger persondata til at forbedre indhold og i behandlingen af henvendelser.

Ansvarlig for behandlingen af persondata

Sterne Økonomi – Ambitøs Management v. Pernille Birkenfeldt
Ewaldsvænge 1 A
4700 Næstved
Tlf. : 50 28 05 06
E-mail: hej@pernillebirkenfeldt.com
CVR: 34930414

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags digitale informationer, der (direkte eller indirekte) kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websiden.

Typer af oplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang, du selv eksplicit giver samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, kan: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger og øvrige oplysninger, du selv opgiver, behandles. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, brugen af kontaktformularer (og øvrige webformularer) eller ved køb.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på websiden, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatartjenesten for at se om du bruger denne. Efter godkendelse af din kommentar vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Alle billeder der uploades på websitet bliver renset for indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS). Derved kan besøgende på webstedet ikke downloade og udtrække lokationsdata fra billeder på websiden.

Kontakt- og webformularer

Når besøgende benytter formularer på websiden indsamles navn, e-mail, ip-nummer, samt den besked der skrives. De indtastede data – filtreret for personfølsomme oplysninger – sendes som notifikationer via e-mail til websidens ejer og den besøgende der har udfyldt formularen. Indtastningerne slettes permanent efter 30 dage og anvendes ikke til markedsføring med mindre, der gives samtykke til dette.

Indlejret indhold fra andre websteder

Indhold på dette websted kan indeholde indlejret medieindhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v., videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt.

Information om besøgte sider på hjemmesiden sendes til Google (Google Analytics). Når du afspiller en video, sendes der ligeledes information til Vimeo eller YouTube. Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet, behandles dine data af tredjepart, men videregives ikke. Vi håndterer og udsender vores nyhedsbreve via MailChimp.

Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i øvrigt vores cookiepolitik. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder

Som kunde hos os behandler vi dine oplysninger som en del af en aftale. Det giver dig grundlæggende følgende rettigheder:

Indsigt og berigtigelse: Du kan rette henvendelse og bede om indsigt i de personoplysninger vi behandler, samt bede om at få disse rettet, såfremt de skulle være forkerte. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Sletning: Du kan som kunde bede om at få data om dig slettet. Vi kan kun slette de data som ikke er nødvendige for opretholdelse af aftalen, samt data vi ikke er underlagt at skulle behandle jf. gældende lovgivning.

Dataportabilitet: Du har ret til at få udleveret de personoplysninger du selv har givet os i et maskinlæsbart format.

Sådan retter du henvendelse

Hvis du retter henvendelse fx for at bede om indsigt, så er det vigtigt for os, at vi ikke udleverer dine personoplysninger til andre end dig. Derfor skal vi kunne verificere, at du faktisk er den person du giver dig ud for at være.

Klage til Datatilsynet

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Vi opfordrer til at rette henvendelse til os inden en eventuel klage, så vi har mulighed for at afhjælpe og indgå i dialog.